Bentuk Kening Tebal Tanpa Cukur Dengan Gam

Bentuk Kening Tebal Tanpa Cukur Dengan Gam



Salam, Hai

Saya buat clips tutorial yang lebih detail bagaimana cara saya menutup lebihan kening yang terlalu tebal dengan gam. Boleh gunakan gam eyelashes. Kening yang terlalu tebal biasanya masih kelihatan kasar & comot walaupun di tutup dengan concealer. Pengunaan gam akan menutup 100% lebihan kening yang terlalu tebal dengan kemas. Teknik ini sesuai untuk mekap photoshoot & special event

Produk yang saya gunakan :

1) Gam ( Daiso )
2) Doll Skin Foundation
3) Doll Eyebrow Pencil & Mascara
4) Concealer High Coverage

Bagaimana cara mendapatkan produk terbaru Sendayu Tinggi :

1) Melalui 31 Outlet ST seluruh M’sia
2) Watsons terpilih
3) Online di website www.sendayutinggi.com
4) Melalui Dealer Online ST
5) Melalui whatsapp 0193042133 | 0197917133

FOLLOWS ME AT

Blog
http://yatiesendayutinggi.blogspot.my/

Instagram
https://instagram.com/yatie_sendayutinggi/

Facebook
https://www.facebook.com/sendayutinggimakeup?ref=hl

tutorial cara membuat alis untuk Bentuk Kening Tebal Tanpa Cukur Dengan Gam

sumber

Artikel Lainnya :

Tutorial Cara Membuat Alis Simple Cepat dan Mudah ... Tutorial Cara Membuat Alis Simple Cepat dan Mudah Cukup 5 Menit ( EyebrowTutorial ) Untuk Pemula Hai semuanya... kali ini aku bagi tips membuat ali...
Mudahnya Menghasilkan Dollar Dari Trading Forex Mudahnya Menghasilkan Dollar Dari Trading Forex Bisnis Online ada banyak macam pilihan, anda bisa menjalankan make money from blogging, adsense, jasa...
Cara Buat Akun Riil Untuk Trading Forex Cara Buat Akun Riil Untuk Trading Forex Trading Forex adalah Pilihan tepat jika anda hendak memiliki Bisnis Online, baik anda sudah memiliki Bisnis S...
PIPI CHUBBY JADI TIRUS !!! | darayanza PIPI CHUBBY JADI TIRUS !!! | darayanza SEVITA! thanks for coming and joining my giveaway. kali ini aku ditemenin sevita buat kasih tutorial ke k...
Cara Bisnis Trading Forex Cara Bisnis Trading Forex Pada artikel ini, Informasi yang anda dapatkan seputar Bisnis Trading Forex adalah yang berkaitan dengan langkah-langka...

Related posts

32 thoughts on “Bentuk Kening Tebal Tanpa Cukur Dengan Gam

  1. thanks kak yatie for sharing info…. : )

  2. nak mekap dgn kak yatiiii
    I wish 🙂

  3. sis gune gam bulu mata ke tu? 😁

  4. It's so new.. thank you.. good luck for you..

  5. beautiful ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  6. kening i tebal.. n ssah sngt nk bntuk..:-( i wish i dpt jmpa kak yatie n kak yatu dpt makeupkn sy one day.. i wish

  7. ade tak tutorial untuk kening terabur tanpa gam

  8. awesome.. sis yatie.. lukis kening always looks perfect n natural

  9. gam jenama apa k.yatie pkai tu ?

  10. alhamdulillah dh lama sy tunggu tutorial ni sis tq sngt huhu

  11. kak yatie..boleh ke kte guna foundation lain selain doll skin foundation ni?

  12. hi everyone please subscribe my channel

  13. buruknya bentuk kening orang tu

  14. terimakasih sdh share. sudah saya coba dan berhasil namun hasil akhir fondi yg menutupi gam menjadi kasar san berkerak. bagaimana solusi agar lebih rapi dan halus? terimakasih

  15. Its better than cukur cause its haram for muslim.

  16. boleh saya tahu kt mana nak beli gam tu?

  17. boleh saya tahu kt mana nak beli gam tu?

  18. hurmmm..memg ssh nk buat..kening palsu ney..selalu je jadi kening shinchan..

  19. kak yati gam itu lem bulu mata ya?

  20. gam tu boleh cuci tak sis? 😊 tq

  21. masa sya buat kening sya. lucu jugalah. sbab nmpk mcm monyet. 😂 kenapa tu yeahhh?? HAHAHA siap adik2 aku ckp aq bekekang hahahah

  22. hiii what do you use for hiding the eyebrow ?

  23. What did she use at first ?

  24. eid dah klo lihat orang bikin allis gampang amaaat yaaa nah aku haduhh susahnya

  25. Boleh tak kalau gantikan doll skin foundation tu dgn st concealer high coverage utk tutup bulu kening yg bersepah n tebal mcm tu?

Tinggalkan Balasan