Cara Pemakaian Concealer Utk Contour & Highlight _ Mekap Malam

Cara Pemakaian Concealer Utk Contour & Highlight _ Mekap Malam



Salam, Hai
Kali ini saya nak share teknik yang lebih terperinci untuk Contour & Highlight menggunakan produk bertekstur krim & powder. Produknya ialah Concealer High Coverage bersama Contour & Highlight Palette. Selain itu saya sertakan sedikit tips & info penting untuk membantu mekap lebih angguj terutama mekap di malam hari

Produk yang saya gunakan :
1) Concealer High Coverage kod CHC03 RM38.15
2) Contour & Highlight Palette RM50.90
3) Blusher & Highlight kod 01&02 RM50.90
4) BB Powder kod 01 RM35
5) Doll Matte Powder kod 02 RM37.10
6) Natural Lip Color With Collagen RM29.15
7) Doll Lipstick kod Milk Pink RM31.80
8) Heavenly Glitter Gloss kod Pure Dew RM30.75
9) Coming Soon : Whipped Cream Foundation

Bagaimana cara mendapatkan produk terbaru Sendayu Tinggi :

1) Melalui 31 Outlet ST seluruh M’sia
2) Watsons terpilih
3) Online di website www.sendayutinggi.com
4) Melalui Dealer Online ST
5) Melalui whatsapp 0193042133 | 0197917133

FOLLOWS ME AT

Blog
http://yatiesendayutinggi.blogspot.my/

Instagram
https://instagram.com/yatie_sendayutinggi/

Facebook
https://www.facebook.com/sendayutinggimakeup?ref=hl

tutorial cara make up untuk Cara Pemakaian Concealer Utk Contour & Highlight _ Mekap Malam

sumber

Artikel Lainnya :

Cara Bisnis Trading Forex Cara Bisnis Trading Forex Pada artikel ini, Informasi yang anda dapatkan seputar Bisnis Trading Forex adalah yang berkaitan dengan langkah-langka...
CARA MENGGUNAKAN PENCETAK ALIS,,DI PESAN KE SAYA Y... CARA MENGGUNAKAN PENCETAK ALIS,,DI PESAN KE SAYA YA tutorial cara membuat alis untuk CARA MENGGUNAKAN PENCETAK ALIS,,DI PESAN KE SAYA YA sumber
cara membuat alis natural tanpa dicukur cara membuat alis natural tanpa dicukur tutorial cara membuat alis untuk cara membuat alis natural tanpa dicukur sumber
Membuat alis dengan Oriflame Eye Brow Kit Membuat alis dengan Oriflame Eye Brow Kit Urutannya: 1. Sikat untuk rapikan rambut alis sekaligus melihat bentuk asli alis 2. Gunakan wax untuk mer...
CARA MEMBUAT ALIS NATURAL | Depaydepoy CARA MEMBUAT ALIS NATURAL | Depaydepoy Hallo guys! di video kali ini aku mau ngeshare tentang bagaimana cara membuat alis natural untuk pemula, sem...

35 Balasan pada “Cara Pemakaian Concealer Utk Contour & Highlight _ Mekap Malam”

  1. salam sis.. saya dh beli yg blusher and highlight tu.. so dissappointed about the product sbb beli2 je powder dh crack.. pakai guna brush paling lembut pon powder berterabur… and most important, bila pakai it is not pigmentedat all even under the layer of foundation… so please upgrade your product for the better future.. and ofcourse i will not purchase again next time..😥 FELT LIKE WASTED MY MONEY..

  2. assalamualaikum kak , nak tanya ? misal kata kita ada skincare sendiri . kitaa kena pakai skincare tu dulu , lepastu pakai makeup spray then baru primer , moisturizer , foundation dan sebagainya kan ? macam tu ke kak ?

  3. assalamualaikum kak , nak tanya ? misal kata kita ada skincare sendiri . kitaa kena pakai skincare tu dulu , lepastu pakai makeup spray then baru primer , moisturizer , foundation dan sebagainya kan ? macam tu ke kak ?

  4. assalamualaikum kak,nak tanya?misal kata kita ada skincare sendiri.kitaa kena pakai skincare tu dulu,lepastu pakai makeup spray then baru primer,moisturizer,foundation dan sebagainya kan?macam tu ke kak?

  5. assalamualaikum kak,nak tanya?misal kata kita ada skincare sendiri.kitaa kena pakai skincare tu dulu,lepastu pakai makeup spray then baru primer,moisturizer,foundation dan sebagainya kan?macam tu ke kak?

  6. salam….kakak best tgok tutorial akak…..macamne nak ttupkan makeup kalo ada kesan jerawat…nak makup kemas dan cantik.kakak ada class makeup ?

  7. kak yatiieeee, kita tersalah beli concealer. kulit sy sederhana cerah, sy terbeli kod 01. habis tu macam maneeee???? boleh pakai jugak takk???

  8. bnyk cmnt sis tuto ni bnyk ckp.. pd si cmnt tu lw dy xexplain ap dy buat cmne ko nk tw fuction bnde tu..cmne ko nk bljar buat cm dy..so xlh muke ko cm momok lw dok calit2 muke sorg2 xtw tone wrne.. kebengong ko ! dh elok2 akk ni aja nicely..xsuke xya tgk.. buat semak cmnt org2 yg nk bljar je..

  9. teruskn buat vdeo bnyk ckp sis @Yatie..
    sy suka spya bole improve skill makeup sy..
    sy bljr makeup bnyk tgok vdeo dr sis.. sbb sng nk fhm.. trima ksh..

Tinggalkan Balasan