SILKYGIRL TUTORIAL: CARA CONTOUR BASIC & LUKIS KENING (NATURAL MAKEUP)

SILKYGIRL TUTORIAL: CARA CONTOUR BASIC & LUKIS KENING (NATURAL MAKEUP)



FOLLOW ME!

Instagram:
https://instagram.com/pinkboxcereal/

Youtube:
https://www.youtube.com/c/pinkboxcerealbyshaf

Facebook:
https://www.facebook.com/pinkboxcereal

tutorial cara make up untuk SILKYGIRL TUTORIAL: CARA CONTOUR BASIC & LUKIS KENING (NATURAL MAKEUP)

sumber

Artikel Lainnya :

Menemukan informasi Kerjasama di AgroSukses Menemukan informasi Kerjasama di AgroSukses Jika anda berminat dengan dunia AgroBisnis dan sedang mencari informasi seputar Kerjasama diBidang AgroBi...
WARDAH YOUNIVERSE FAITHFUL MAKEUP TUTORIAL | Chery... WARDAH YOUNIVERSE FAITHFUL MAKEUP TUTORIAL | CherylRaissa Hai sunshine! MAKEUP CHALLENGE ALERT!!!!!!! Congrats untuk Dian ayu yang sudah memenang...
Hello world! (Makna dan Kandungan) Hello World Hello World, atau dalam bahasa Indonesia adalah Hallo Dunia, adalah kata sapaan yang mencerminkan penuh semangat dan kesuksesan, dan kata...
Cara Membuat Alis Dengan Pensil Alis Viva Cara Membuat Alis Dengan Pensil Alis Viva Cara Membuat Alis Dengan Pensil Alis Viva Kursus Makeup : https://makeupbymita.com/ WA/TLP : 0812-9906-75...
Cara membuat alis dengan pensil alis pixy Cara membuat alis dengan pensil alis pixy Hei, ini video tutor pertama gue. Kalo banyak yang suka, gue akan bikin lebih banyak lagi video-video set...

Related posts

43 thoughts on “SILKYGIRL TUTORIAL: CARA CONTOUR BASIC & LUKIS KENING (NATURAL MAKEUP)

  1. hahahhahahaa..nice nice..πŸ˜‚

  2. avatarπŸ˜‚πŸ˜‚ btw the best video tutorial make up .

  3. Hi! Nice share! I pakai silky girl jugak!😘 Tapi I tak reti makeup, and pakai foundation and bedak untuk cover acne je.Kulit you bersih sangat! So tak make up pun cantik dah😊. I just love neutral makeup. Tp bila tak shading muka,and just pakai foundation,bedak utk cover acne , nampak sgt pakai bedakπŸ˜‚.

  4. suke.. friendly…dn senang nk paham…

  5. potong muka u πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ so cute..

  6. your room,so pinkyyy πŸ˜πŸ’žπŸ’•πŸ’—

  7. simple ✌ sy pon pakai silkygirl je 😊

  8. hahahaa you're soooo funny and adorable 😍😍😍

  9. bagus lah awak terangkan satu per satu sangat jelas untuk beginner like me.. thank you very much

  10. new subscriber here, first time tgk terus jatuh hati, suke dgr celoteh you and banyak tips

  11. aku sorg je ke igt dia ni zara zya yg buat tutorial huhuhu .. btw nice tutorial ..comel sgt πŸ™‚

  12. she is funny. lovely and look adorable.

  13. she is funny. lovely and look adorable.

  14. suka Cara awk ckp comel dan fhm…

  15. potong?berperang?cute sangat awak ni..

  16. bb stick foundation tu ade jual kt guardian ke?

  17. suka tengok semua video you. senang nak faham walaupun banyak cakap.

  18. Best lh.. klau nk bljr mekup ngn u… sbb detail gila… the Best…

  19. comel…kalau u ajar i sekali dh fhm dh reti…thankss for do this vidio

  20. Lepas je tgk video ni terus pergi watsons beli 3D nose n brows shadow tu πŸ˜‚

  21. bestnya video u…trketawa tiba part Valak tu sis!

  22. so much love for your make up tutorial! senang and u terang why u do that, etc πŸ˜€ I tak pernah make up and baru nak try and still cari product yang sesuai. Silkygirl seems nice! gonna buy all products from these video and try make up hehehe! thank you so much ❀❀

  23. awk macam sharifah sakinah la . hehe 😁

  24. i love your video.. utk beginner mcm i mmg amat membantu

  25. i really like you video …. πŸ™‚

  26. Omg I wish I ada bilik yang all pink like you hahaha damn I'm in love 😍🀀

  27. 😘😘😘😘

  28. mmg very easy to understand lah

  29. i suka laa u punya explanation!!!! senang faham πŸ‘ŒπŸ’‹πŸ˜šπŸ’•

  30. Bestnya cara you explain.. so sempoi… comel

    (explain mcm chef wan) πŸ˜€

  31. please buat product essence pulak utk drugstore 2.0 πŸ˜…

  32. smbung belajar kat sini after yesterday's class 😁

  33. suka akak punya tuturiol sebab akak cakap jelas and smbil tu buat so boleh faham

  34. First time tengok video you and memang dah lama cari make up tutorial guna produk Silkygirl. Omg thanks and you're sooooo beautiful πŸ’— Kalau tambah maskara and bahagian lips mesti lagi lawa and tak terlalu simple sangat 🌼

Tinggalkan Balasan