kecantikan

Simple DATE makeup | Asyalliee

Simple DATE makeup | Asyalliee



Hi semua ! okay untuk yang makeup kali ni , asya buat simple date makeup untuk semua . Ini adalah simple makeup yg asya selalu pakai bila pergi DATE , sebab boyfriend asya suka yang simple simple macam ni πŸ’•

tutorial cara make up untuk Simple DATE makeup | Asyalliee

sumber




43 thoughts on “Simple DATE makeup | Asyalliee”

  • Nila Pixiedust November 11, 2016 at 7:19 pm

    kak asya kenapa tak boleh save offline😭😭😭

    Reply
  • Mido Mahfoud November 12, 2016 at 6:27 am

    😝😝😝😱😱😨😨😨😈😈😈😈😈😈😈😠😠😠😠

    Reply
  • Ruzainahchemusa Yayanje November 12, 2016 at 9:36 am

    oi korang perasan tk kt tepi dagu dia tu ada taik lalat lepastu dia pergi sorok mengunakan bedak

    Reply
  • Ruzainahchemusa Yayanje November 12, 2016 at 9:38 am

    akak asya boleh tk kita nk mintak tolong

    Reply
  • Nur Eleanor November 13, 2016 at 3:44 pm

    this make up is better than your previous video

    Reply
  • lyea fizze November 19, 2016 at 5:57 pm

    Hi asya. Lyea nak tanya la. Mana boleh dapat produk MISHHA tu. It looks so cute, and I really want to have it. Maybe you can help me😬 dan lagi satu, kalau pakai produk tu okay tak? Sebab lyea jenis berhati2 bila nak beli makeup, takut tak kena dengan kulit nanti rosak kulit muka😩 macehh

    Reply
  • Seully_ shazz November 22, 2016 at 5:28 pm

    puas ingat rental macam lagu apa… 4minutes hate

    Reply
  • Nur Zahira November 24, 2016 at 1:32 pm

    what is that song name??? its kpop right??

    Reply
  • Maisarah And Hoseok. Michael December 1, 2016 at 10:00 pm

    Asyalliee Ahmad!!!!!! I LOVE U SO MUCH !!!:)

    Reply
  • Fareez akimi December 2, 2016 at 2:22 am

    lagu ape ni

    Reply
  • Aissweet Aissweet December 2, 2016 at 8:34 pm

    the power of make up memang gak bisa d ragukan lagi..Oia kakak sekedar saran ya kantung matanya kakak mgkn perlu d konsultasikan dengan dokter kak soalnya kyknya perlu penanganan khusus.dulu aku pernah spt itu gara2 efek sering make softlens..

    Reply
  • Maicah Borja December 5, 2016 at 7:31 pm

    While watching this video I was like: I hate u! I don't need u!

    Reply
  • wan wan December 5, 2016 at 9:05 pm

    asyallie saya minat awakπŸ˜„πŸ˜˜

    Reply
  • Syaza Farhanah December 8, 2016 at 1:26 pm

    wow!!!!CUN gila

    Reply
  • Emoo A December 12, 2016 at 6:42 pm

    Ω‡Ω„Ψ§ =Hi

    Ψ£Ω†Ψ§ Ψ¨Ψ­Ψ¨Ωƒ=ilove you

    Reply
  • Fateha Saiful December 16, 2016 at 12:51 am

    biasa je

    Reply
  • Dechen Bhutia December 16, 2016 at 10:41 am

    Your face naturally its so glowing ..

    Reply
  • deqnaaa _abcdef December 17, 2016 at 7:01 pm

    simple tpi canti lh kak .I like itβ™₯

    Reply
  • Adam @evolinx.com December 19, 2016 at 4:22 am

    You are pretty being Asian
    Dont try to be European!
    you are perfect as Allah made you

    Reply
  • Nadirah Bokhari December 22, 2016 at 7:59 pm

    akak sebenarnya highligh stick tu utk apa btw akak cantik

    Reply
  • Remas_990 Al December 23, 2016 at 10:16 pm

    WOW😍😭😭

    Reply
  • AisaraAzhar LovesGaming December 24, 2016 at 11:12 pm

    you are so pretty

    Reply
  • Secret Name December 27, 2016 at 5:19 am

    part paling susah saya nak buat adalah bahagian eyebrow. Tak pernah jadi sebab kening saya jenis kening nipis and terabur.

    Reply
  • IDK lol December 28, 2016 at 12:39 am

    her eyeliner skills are bomb AF

    Reply
  • syaqierrah mustapha December 29, 2016 at 2:50 pm

    asya pye bckground music buat sy berdebar2πŸ˜‚πŸ˜‚

    Reply
  • Aqeela Zivanna Yudhanti January 1, 2017 at 12:45 pm

    macam mana kamu orang

    Reply
  • Nur Azza January 1, 2017 at 4:57 pm

    Beli kt ne tu

    Reply
  • Serli Novita January 3, 2017 at 1:38 pm

    halo ka aku mau tanya buat eyebrow nya itu warna apa yaaa?trimakasiiih:)

    Reply
  • maknae_line_trash bangtan_4ever January 14, 2017 at 3:24 pm

    kalau bkk tutorial akk mesti background punye lagu semue kpop😍

    Reply
  • Syazwani Razak January 17, 2017 at 2:08 pm

    suka <3

    Reply
  • Kyurin Diary January 19, 2017 at 3:39 am

    wow ure gorgeous

    Reply
  • naksa yali January 21, 2017 at 3:08 am

    omg without makeup you are so ugly

    Reply
  • Sparklify January 22, 2017 at 7:59 am

    Is it me or does she look more pale in her recent vids

    Reply
  • beha Khalid January 25, 2017 at 8:23 pm

    cantiknya..u're so beutiful

    Reply
  • beha Khalid January 25, 2017 at 8:25 pm

    asya t sy nk kwin …bley tlg make up kn? hehe

    Reply
  • hajar Abdullah January 26, 2017 at 12:47 pm

    back gourd lagu apa sapa taw ??

    Reply
  • Aqilah Azmawi January 27, 2017 at 11:33 am

    lambat lah asyiela makeup

    Reply
  • Nur fteyha99 February 3, 2017 at 12:36 am

    thank you kak asyallie atas ajarannya, senang je haha.. πŸ‘ŒπŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Reply
  • Puteri Suhailah February 3, 2017 at 2:01 am

    simple & cantik 😍

    Reply
  • Puteri Suhailah February 3, 2017 at 2:04 am

    simple & cantik 😍

    Reply
  • Luna Salazar February 3, 2017 at 9:00 pm

    what song did you used? πŸ™‚

    Reply
  • Ebyan Hussein February 5, 2017 at 10:18 pm

    wow

    Reply
  • Oh Yoon February 15, 2017 at 9:16 am

    i love this tutorial so much! keep watching this again n again because you are so adorableπŸ˜„

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*