kecantikan

Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah

Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah



Step by step natural look makeup tutorial with Hansaegee Nature Vacci Luxe Collection.

tutorial cara make up untuk Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah

sumber




23 thoughts on “Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah”

  • Lydia Joseph December 9, 2016 at 10:52 pm

    You're so pretty and also cute.

    Reply
  • Alfian P December 15, 2016 at 4:59 pm

    100% produksi sendiri, home made
    Bahan Bubble crepe adalah kain yang termasuk kedalam keluarga kain crepe, yang artinya kain ini berkarakter seperti berpasir, berkerut atau tampak seprti kulit jeruk. Dan khusus untuk bubble crepe ini permukaan kainnya tampak seperti kulit jeruk
    100% Real pict 13Mp,
    Harga 55rb saja.

    Cek instagram
    https://www.instagram.com/abeela_official/

    Reply
  • Hafiz Veneno December 16, 2016 at 11:56 am

    i love i kissing you 😘😘

    Reply
  • Neenee Niey December 18, 2016 at 1:20 pm

    Ni video tutorial lama la sebelum mira famous sebagai artis. Muka pun budak2 lagi. Takyah la nak kecam dia sgt.

    Reply
  • hasniah maharan December 19, 2016 at 2:54 pm

    apahal korng nk kate lighting terang sngt…muka mira kn mmg putih semulajadi so tak pyh lah nk kate dia valak ke….kalau jeles ckp je lah

    Reply
  • hasniah maharan December 19, 2016 at 2:55 pm

    and mira mekap dpn tingkap….mmg lah nmpk light sbb cahaya apalah…

    Reply
  • Sofea Nasuha December 26, 2016 at 6:39 am

    no makeup pun dah cantik cuma pucat sikit jeeeeee!!! so prettyyy❤️

    Reply
  • NUR SYUHADAH December 26, 2016 at 4:13 pm

    cantik nya skin dia..auchhh.

    Reply
  • dreamy girl December 27, 2016 at 3:26 am

    bgi komen yg jujur kt sini, pastu kena kecam. tak hadap aku nk jeles ngan si mira filzah ni. muka dia mmg common lah wey, bersepah kt mlysia ni. tbh, dia rasa dia ni cantik, dia xtau org support dia mainly sbb tudung. teruskan ckp aku jeles, dasar melayu

    Reply
  • Nik Muhamad Taufiq Nik Mohd Zarami December 28, 2016 at 9:11 pm

    aq rase mira ni kalo tak pakai makeup pon lawa.dan aq aku nk tanya kenapa ade suara tu.biarlah mira tu ckp.

    Reply
  • Aliffhaikal Adnan January 2, 2017 at 2:29 am

    amazing !cantiknya mira filzah makeup

    Reply
  • Casx Dlc January 4, 2017 at 4:32 pm

    pretty but whats with the voice ?

    Reply
  • eddie samad January 6, 2017 at 8:27 pm

    peminat first saya ialah Mira sebab cantik ngan comel dengan lain-lain Lagi lah

    Reply
  • Nuryn Nazifa __ January 14, 2017 at 6:14 pm

    apa yg bising sgt komen kt bwh ni???.Tak faham apa yg sebenarnya korang gaduhkan hahahha

    Reply
  • Sofea's Life January 15, 2017 at 11:53 am

    Ni la melayu , asal cantik , asal lebih sikit dari hidup kita sume nak kutuk . Ada je yang dengki , ade je yang xkena . Semua ppuan Allah dah cipta lawa2 . Xyah nak riak kalau kita rasa kita lawa sekali pon . Masing2 Allah dah cipta elok2 . Igt , cantik ape sume tu bile2 je Allah boleh tarik sume tu

    Reply
  • Stockman _ January 20, 2017 at 8:37 pm

    saya yg laki yg tngok video make up nih,haha bukan sbb apa sbab saya minat sangat kak mira filzah😊,sebab dia comel

    Reply
  • juliana ammar January 28, 2017 at 6:20 pm

    ane ad jual produk nie

    Reply
  • Afer Feryna January 31, 2017 at 10:07 pm

    cantik 👍

    Reply
  • mieyra sams February 1, 2017 at 10:49 pm

    akak, boyfriend sy crushed kat akak.. nk tak? muka dia mcm shukri yahaya😏

    Reply
  • shahril aiman February 2, 2017 at 7:33 pm

    korang knp??

    Reply
  • Aisya Firdaus February 4, 2017 at 11:47 am

    Allah haii , habis quota .😑

    Reply
  • FAUZIAH BINTI AZIS - February 10, 2017 at 5:29 pm

    we Yasmin mungkin kulit kita tak cantik Kut mestilah mak ko tak bagi ko guna tu kot hihi

    Reply
  • Suf Yan February 10, 2017 at 11:37 pm

    comel sangat lah awak ni mira filzaa kawan saye selalu sebuat name awak

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*