Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah

Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah



Step by step natural look makeup tutorial with Hansaegee Nature Vacci Luxe Collection.

tutorial cara make up untuk Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah

sumber

Artikel Lainnya :

Mencari Peluang Bisnis Muslim di BursaMuslim Mencari Peluang Bisnis Muslim di BursaMuslim Website BursaMuslim.com adalah portal iklan online layaknya olx, indotrading dan indonetwork yang dikhus...
Belajar Tutorial Make Up Ala Ayu Belajar Tutorial Make Up Ala Ayu Udah lama gak upload video baru, karena Ayu sibuk syuting AADECI, jadi Ayu upload video ini aja tentang cara Make ...
Vinna Chia Makeup Tutorial – cara membuat al... Vinna Chia Makeup Tutorial - cara membuat alis praktis mudah dan murah Pensil alis viva warna coklat ( bisa di beli di century, watson, alfamart, i...
CARA MENUTUPI JERAWAT DENGAN MAKE UP! CARA MENUTUPI JERAWAT DENGAN MAKE UP! Hey guys, my name is Lifni Sanders. Ini adalah cara gue menutupi jerawat dan bekas jerawat dengan make up. Ji...
WOW!!! TIPS MEMBUAT ALIS DENGAN MUDAH SESUAI DENGA... WOW!!! TIPS MEMBUAT ALIS DENGAN MUDAH SESUAI DENGAN BENTUK WAJAH (Bulat, Oval, Persegi) Untuk membentuk alis, Anda tidak perlu ketergantungan denga...

Related posts

23 thoughts on “Tutorial Makeup Cantik Dari Mira Filzah

  1. You're so pretty and also cute.

  2. 100% produksi sendiri, home made
    Bahan Bubble crepe adalah kain yang termasuk kedalam keluarga kain crepe, yang artinya kain ini berkarakter seperti berpasir, berkerut atau tampak seprti kulit jeruk. Dan khusus untuk bubble crepe ini permukaan kainnya tampak seperti kulit jeruk
    100% Real pict 13Mp,
    Harga 55rb saja.

    Cek instagram
    https://www.instagram.com/abeela_official/

  3. i love i kissing you 😘😘

  4. Ni video tutorial lama la sebelum mira famous sebagai artis. Muka pun budak2 lagi. Takyah la nak kecam dia sgt.

  5. apahal korng nk kate lighting terang sngt…muka mira kn mmg putih semulajadi so tak pyh lah nk kate dia valak ke….kalau jeles ckp je lah

  6. and mira mekap dpn tingkap….mmg lah nmpk light sbb cahaya apalah…

  7. no makeup pun dah cantik cuma pucat sikit jeeeeee!!! so prettyyy❤️

  8. cantik nya skin dia..auchhh.

  9. bgi komen yg jujur kt sini, pastu kena kecam. tak hadap aku nk jeles ngan si mira filzah ni. muka dia mmg common lah wey, bersepah kt mlysia ni. tbh, dia rasa dia ni cantik, dia xtau org support dia mainly sbb tudung. teruskan ckp aku jeles, dasar melayu

  10. aq rase mira ni kalo tak pakai makeup pon lawa.dan aq aku nk tanya kenapa ade suara tu.biarlah mira tu ckp.

  11. amazing !cantiknya mira filzah makeup

  12. pretty but whats with the voice ?

  13. peminat first saya ialah Mira sebab cantik ngan comel dengan lain-lain Lagi lah

  14. apa yg bising sgt komen kt bwh ni???.Tak faham apa yg sebenarnya korang gaduhkan hahahha

  15. Ni la melayu , asal cantik , asal lebih sikit dari hidup kita sume nak kutuk . Ada je yang dengki , ade je yang xkena . Semua ppuan Allah dah cipta lawa2 . Xyah nak riak kalau kita rasa kita lawa sekali pon . Masing2 Allah dah cipta elok2 . Igt , cantik ape sume tu bile2 je Allah boleh tarik sume tu

  16. saya yg laki yg tngok video make up nih,haha bukan sbb apa sbab saya minat sangat kak mira filzah😊,sebab dia comel

  17. akak, boyfriend sy crushed kat akak.. nk tak? muka dia mcm shukri yahaya😏

  18. Allah haii , habis quota .😑

  19. we Yasmin mungkin kulit kita tak cantik Kut mestilah mak ko tak bagi ko guna tu kot hihi

  20. comel sangat lah awak ni mira filzaa kawan saye selalu sebuat name awak

Tinggalkan Balasan